Bjorn8.reismee.nl

Niagara Falls

Gistermorgen heeft Lee me bij de Niagara Falls afgezet en vanaf daar ga ik verder alleen reizen. Leek eerst een mooie dag te worden voelde warm aan, maar daarna werd 't al gauw erg bewolkt en ging 't regenen. Dat zorgde er helaas voor dat de falls erg slecht te zien waren en op een vergeven moment zelfs helemaal niet meer te zien door alle mist en dat duurde tot vandaag 12 uur. Gelukkig had ik daarvoor al even een paar foto's gemaakt en kon ik vanmiddag ook nog ff langs de falls lopen voordat ik zou vertrekken. Gister ben ik verder nog ff langs de rivier gelopen om bij 't bus station te komen. Daar moest ik even een ticket halen voor de busreis van vandaag. En daarna verder gelopen naar de whirlpool. Die viel alleen heel erg tegen, gelukkig maakte de stroomversnellingen 't een en ander goed, want 't was een behoorlijke wandeling: 4km heen en weer 4km terug.

Vanmorgen ben ik dan even naar de Journey Behind The Falls gegaan, dan kom je via een tunnel achter de watervallen. Dat viel eigenlijk ook best tegen, maarja 't is toch wel erg indrukwekkend al dat water dat daar naar beneden komt vallen.

s'Middags ben ik dan vertrokken met de bus naar Buffalo Airport. Na zo'n 10min kwamen we bij de grenscontrole aan en ik werd gelukkig toegelaten door een verder zeer chagrijnige man. Stelde gelukkig nauwelijks vragen. Op 't vliegveld hadden we 2 uur vertraging. Bleek later dat dat kwam door slecht weer in Boston. Onderweg onweer en turbulentie gehad. 't Was verder een zeer klein vliegtuig van Air Wisconsin. Bij de landing zag je de landingsbaan pas een paar seconden voor we landen door alle mist, maar weer veilig aangekomen en daarna met de metro naar 't hotel gegaan waar ik nu in de lobby dit verhaal zit te tikken, omdat het geld kost om internet in je kamer te hebben. Hotel is trouwens ideaal gelegen in 't centrum.

Reacties

Reacties

jasper

jeetje, wat heb je het druk,
zag dat je een paar dagen in stoney creek zat.
ik zit aan de andere kant van hamilton. (ancaster)
we krijgen hier al een klein nederlands groepje, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd,
dus als je nog een in de buurt komt, en het lijkt je leuk, dan moet je maar ff wat laten horen.
jasper-in-canada.reismee.nl

dan kan er altijd wel wat geregeld worden.
heb je daar geen zin in of tijd voor,
dan alvast een goede reis gewenst

Marianne

Hoi Björn,
Dat is nog is een spannende reis met iedere minuut wel een nieuwe indruk of ervaring. Je hebt als je thuiskomt een jaar nodig om alles te vertellen!!!
Dat is niet even een avondje komen koffiedrinken begrijp ik al. Veel plezier!

mama

Jammer dat het slecht weer was toen jij bij de watervallen was je had je er zo op verheugd. Wie weet ga je er nog eens naar toe.Gelukkig ben je zonder problemen toegelaten in de VS. Véél plezier.

Shamal

He Björn,

Ondanks dat het weer niet opperbest was, vind ik de falls er toch nog behoorlijk indrukwekkend uitzien. ZO te horen vermaak je je prima. Erg leuk dat je ook contact hebt met locals. Deze brengen je dan weer net even op de plekjes waar je als toerist minder snel komt. Tevens ervaar je dan ook goed hoe men daar leeft,eet en woont. Nu is Canada natuurlijk geen oeloeboeloe gemeenschap, maar toch blijft dat leuk. Geniet maar goed hoor! Grtz, Shamal

omacosman

t,jonge wat een belevenissen en wat zie jij veel in een paar dagen.ik heb fotogeld overgemaakt krijg jij dat in handen / ik hoop het. heel veel reisplezier en pas goed op jezelf.KUS van oma.

Ton Vermeulen

Björn,
Altijd goed een beetje lopen, van dat vliegen krijg je toch maar stramme benen of een turbulente maag.
Veel plezier en ik zie uit naar de volgende verhalen.

ferry

Goed bezig geweest 't eerste weekje van je vakantie! En nog iets van 2 weken te gaa, have fun!

Elvira

..en hoe bevalt 't reizen alleen? Je zal ze wel missen!


X, Je zus

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!